Events

Jettes egen Julestue

For Jette Frölich-aficionados i hele landet - og i flere af vore nabolande - er det et fast punkt på dagsordenen i juleforberedelserne at tage et smut op omkring Koefoeds Bakke nr.5 i Nærum og nyde Jettes egen pynt i hendes eget hjem, og de skal heller ikke skuffes i år. For også i år pynter Jette op i sine stuer og i sit pragtfulde væksthus, så vi andre kan komme og hente inspiration til fornyelsen i vor egen julepyntning.

Kom og se Jettes hyggelige hjem i Julens tegn og se hendes arbejdsplads – dér, hvor alle disse fantastiske designs bliver klippet for allerførste gang med de fineste sakse …….måske der ligger hints om næste års kollektion!

Selvfølgelig er der mulighed for at erhverve sig alt, hvad hjertet kan ønske sig af Jette Frölich Design.

Åbent i perioden fra den 24. November til og med søndag den 15. December.

Alle dage kl. 12-17.

Få kørselsvejledning ved at klikke her.

Jul i Tivoli

Julen er indiskutabelt den hyggeligste tid på året, og Tivolis efterhånden velkendte set-up ’Jul i Tivoli’ er et ’must’ i mange Danskeres kalender, når der skal planlægges aktiviteter op til - og i – Julemåneden.

I flere år har Jette Frölich Design haft sit eget lille hus blandt alle de andre boder, og vi byder igen i år indenfor til Jette Frölich’s uovertrufne Juleunivers med smukke glaskugler, mobiler, fine lyslygter i sølv- og guldmetal, grantræer i flere størrelser og materialer, og så - selvfølgelig - årets nyeste designs til både hverdag og fest. Og hvis du vil sikre dig dette års tilføjelser til vores fantastisk populære stel ’Vinterstjerner’, så er her en oplagt mulighed.

Åbent i perioden fra den 16. November til og med den 5. Januar.

Åbningstiderne er kl. 11-23 søndag til torsdag og kl. 11-24 fredag og lørdag.

Den 24. dec. kl. 11-16 og 31. dec. kl. 11-00:30

For mere information besøg Tivoli’s hjemmeside ved at klikke her.

Jul på Bakken

Sidste år startede Bakken konceptet ’Jul på Bakken’, og Jette Frölich Design var med fra start.

Hele Bakken var hyggelig og flot oplyst, og rigtig mange familier fandt vej ind i Jette Frölich’s Hus.

Vi gentager succes’en i år og har fyldt vores lille hus med alle Jette Frölich’s vidunderlige jule-designs sammen med årets nyheder – og selvfølgelig hele det skønne stel, ’Vinterstjerner’.

Åbent i perioden fra den 22. November til og med den 22. December.

Fredage kl. 14-21, Lørdage kl. 12-21, Søndage kl. 12-19.

Find os på Bakken ved hjælp af kortet herunder. For mere information besøg Bakken's hjemmeside ved at klikke her.

Lysebu Hotel i Oslo, Norge

Ved Holmenkollen udenfor Oslo ligger det pragtfulde 5* hotel, som har stået model til flere af Jette Frölich’s smukke designs (bla #2058, Lyslygtehus i guldmetal). Her pynter Jette Frölich hvert år hotellets stuer op til fryd for alle gæster og forbipasserende.

Her, i sneen, kan man virkelig se, hvad det er, der har inspireret Jette til flere af hendes designs i bla ’Vinterskov’ design linjen: Frosten på ruderne, de blinkende vinterstjerner på den frostklare himmel, den dybe sne, de høje, slanke grantræer og de dybe, tilfrosne skovsøer, hvor man kan løbe på skøjter.

Der er, også her, mulighed for at erhverve sig et stort udvalg af, hvad hjertet kan ønske sig af Jette Frölich Design, og Nordmændene har virkelig taget Jette Frölich’s nye stel, ’Vinterstjerner’ til sig, så der er selvfølgelig også mulighed for at erhverve sig en hvilken som helst del af dette smukke stel.

Så når I alligevel har taget en hyggetur med Færgen til Oslo og tilbage, så tag et smut op til: Lysebu Hotell, Lysebuveien 12, 0790 Oslo

Åbent i perioden fra den 3. November til og med den 20. December.

Besøg Lysebu's hjemmeside ved at klikke her.