Events

Årets Havevandringer i Jette Frölich's egen have

Hvad enten du hører til de mange, der én eller flere gange har været på tur i Jette Frölich’s fantastiske rosenhave, eller det er første gang, du under dig selv den fantastiske oplevelse, det er at få alle sanser bombarderet – inklusive fantasien, som jo aldrig er langt væk, når man er i selskab med Jette Frölich, så skal du være hjertelig velkommen til en vandring blandt alle Jette’s roser – hvoraf nogle kan dateres over 100 år tilbage.

På Jette Frölich’s vandringer er indlagt fortællinger fra hendes snart 80-årige og meget spændende liv,og vandringerne er efterfulgt af en dejlig kop kaffe med hjemmebag enten i Jettes dejlige væksthus eller under havenssmukke pergola -alt efter vejret. Pga. den milde vinter er roserne tidligt ude i år, så de kommer at stå flottere end nogensinde før, og lige nu er Jette Frölich i fuldt sving med at luge, gøde og beskære, så haven kan tage sig ud fra sin bedste side,når der kommer gæster.

Som det desværre ser ud lige nu, er der, når havevandringerne løber af stablen i Juni, stadig restriktioner ift hvor mange, vi må være samlet på én gang. Derfor er vi nødt til – indtil videre – at begrænse deltagerantallet til 9 adgangen. Så har du planer om en havevandring, så vil det nok være en god idé at tilmelde dig allerede nu.
På vores hjemmeside kan du se datoer og tider for de planlagte vandringer.


For at læse mere om Jette Frölich's have og tilmelde dig kan du klikke her