Chrismas World 2019

Igen i år har Jette Frölich Design en stand på Christmas World messen i Frankfurt am Main, Tyskland.

Ud over at udstille vore klassikere, vil vi i år introducere vores spritnye ”Heart-of-Mine”. Motivet til dette yndige hjerte med en buket vårtulipaner udspringer af et inderligt ønske om at give sit hjerte til en elsket person - til en hjertenskær. Giv dette ”Heart-of-Mine” til Valentins Dag, Mors Dag …. eller ”bare” fordi De har lyst til at give en lille ting til én, De holder af.

De kan også se frem til de nyeste designs, som Jette p.t. arbejder på. Uden at afsløre for meget kan vi dog fortælle, at disse fuldender vort nye - og allerede fantastisk populære - middagsstel i fint Bone China, ”Twinkle Stars”.

Desuden er en ny, smuk og stor lyslygte i både sølv og guld samt en lille fugl under udvikling som supplementer til kollektionen ”Winter Forest”.

Kom og besøg os på Christmas World Messen i Frankfurt. Den løber af stablen i dagene 25. til 29.01.2019, og I kan finde os i Hal 11.0 på stand B 91.

Skulle De ønske at booke et møde med én af vore repræsentanter på messen, så skriv venligst en e-mail til Johan Frölich på jf@jettefroelich.dk

 

Vi ses!   

 

Jette Frölich Design Team’et