Gratis Levering i DK - Ved køb over 595 kr.

Kurv:

0 vare(r)

Om Jette Frölich

Jette Frölich har designet "Home Decor" og jule tilbehør i Danmark i over tredive år og er kendt for sin unikke, elegante og enkle stil. Nu bringer hun hendes uforlignelige samling af uforlignelige produkter til salg på internettet.

Fra julepynt og lysestager til borddæknings tilbehør og dekorationer, få inspiration til dit hjem og opret dit eget moderne look, og bring et strejf af skandinavisk stil ind i dit hjem.

Kort historie om Jette Frölich

I 1966 begyndte Jette Frölich at designe papir dekorationer. Det danske indretnings magasin 'Bo Bedre' så hendes kunst og udgav i deres julenummer en artikel om hendes kunst og dermed startede hele eventyret.

Hun tilbragte derefter 3 år i Teheran sammen med sin mand og 4 børn, her var dybt inspireret af minareter sandet ornamentik. I 1973 flyttede familien tilbage til Danmark, hvor Jette Frölich købte en lille kunsthåndværk firma, som lavede udsmykninger af naturlige materialer som grankogler, osv. Den berømte Dansk Design Center 'Permanent' præsenterede hendes første julekollektion det år. Imens åbnede Jette Frölich sit eget juleshow i hendes eget hjem. Gradvist blev hendes papirclips mere populære end hendes kegle dekorationer.

I 1976 Illums Bolighus, som en del af Royal Scandinavian gruppen, bad hende om at dekorere et 24 meter højt juletræ og være deres jule kunstner for dette år. Hun har været Illums Bolighus "jule kunstner" lige siden, og fejrede sit 25 års jubilæum i 2001.

Nyheder