Gratis Levering i DK - Ved køb over 595 kr.

Kurv:

0 vare(r)

Om Jette Frölich

Jette Frölich har designet "Home Decor" og juletilbehør i Danmark i over tredive år og er kendt for sin unikke, elegante og enkle stil. Nu bringer hun sin samling af uforlignelige produkter til salg på internettet.

Fra julepynt og lysestager til borddækningstilbehør og dekorationer Få inspiration til dit hjem, opret dit eget moderne look, og bring et strejf af skandinavisk stil ind i dit hjem.

Kort historie om Jette Frölich

I 1966 begyndte Jette Frölich at designe papirdekorationer. Det danske indretningsmagasin 'Bo Bedre' så hendes kunst og udgav i deres julenummer en artikel om hendes kunst og dermed startede hele eventyret.

Hun tilbragte derefter 3 år i Teheran sammen med sin mand og 4 børn. Her var hun dybt inspireret af minareter og sandet ornamentik. I 1973 flyttede familien tilbage til Danmark, hvor Jette Frölich købte et lille kunsthåndværksfirma, som lavede udsmykninger af naturlige materialer som blandt andet grankogler. Det berømte Dansk Design Center 'Permanent' præsenterede hendes første julekollektion det år. Imens åbnede Jette Frölich sit eget juleshow i sit eget hjem. Gradvist blev hendes papirclips mere populære end hendes kogledekorationer.

I 1976 bad Illums Bolighus, som en del af Royal Scandinavian gruppen, hende om at dekorere et 24 meter højt juletræ og være deres julekunstner for dette år. Hun har været Illums Bolighus "julekunstner" lige siden, og fejrede sit 25 års jubilæum i 2001.

Nyheder