DESIGNKONKURRENCE

Nu har du muligheden for, at få dit helt eget design sat produktion hos Jette Frölich Design.

Vi søger nye designtalenter til at medvirke i design og udvikling af en helt ny linje af julepynt for Jette Frölich Design. Vi er på udkig efter en linje, der kan komplimentere vores nuværende DNA, have kommerciel appeal og som kan produceres i større volumen. Den nye linje skal være i et moderne, nutidigt udtryk målrettet vores yngre kunder, moderne kvinder ml. 25 - 45 år.

Vi kører i år et tema som vi kalder Winter Dream. Din idé skal tage udgangspunkt i skoven, og noget som befinder sig i skoven. Et dyr, en gren eller lignende.

Din ansøgning skal indeholde følgende:

  • Lidt om dig og din baggrund. Det er ikke dit CV, men blot et par sætninger om hvem du er og hvordan du er endt, hvor du er i dag. Gerne eksempler på andet arbejde/design.
  • Forslag til størrelse, lyslygte firkantet ca. H:7 x B:5 x D:5 cm (med glasindsats) eller cirkulær ca. H:10 x Ø:7 (med glasindsats)
  • Forslag til størrelse, hængeornament - som du lyster, det kan jo være en version der hænger på et træ, en gren eller måske i et vindue.
  • Designet skal som udgangspunkt kunne produceres i metal, karton eller forskellige typer papir. Produktet må gerne indeholde dekoration, såsom sten og perler.
  • Materialet skal sendes til os senest den 1. december 2017 på jf@jettefroelich.dk (hvis du har materiale i fysisk form, som du ønsker at sende til os, så skal det sendes til vores kontor på Toftebjerbvej 3, 2970 Hørsholm).

Vinderen offentliggøres senest 15. januar 2018 og vil modtage en kontant præmie på kr. 5.000, samt løbende royalties efter nærmere aftale, såfremt designet bliver sat i produktion.

Mange hilsener

Jette Frölich Design Team